İçeriğe geç

Sulusaray Yol Tarifi

Tokat Sulusaray yol tarifi; yazımızda öncelikle Sulusaray şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Sulusaray’a nasıl gidilir? Sulusaray yol tarifi? Sulusaray yol haritası? Sulusaray İlçeleri Yol Güzergahı? Sorularına yanıt vereceğiz.

Sulusaray İlçesi Hakkında

Karadeniz bölgesinde yer alan Tokat’ın ilçesi olan Sulusaray, Tokat’ın yerleşim yerlerinden biridir. Sulusaray İlçesi yüzölçümü yaklaşık olarak 266 km2’dir. Sulusaray ilçesinin rakımı ise 1.035  m olarak hesaplanmıştır. Sulusaray ilçesinin Kuzeyinde Zile, doğusunda Artova ve Yeşilyurt, batısında Yozgat, Güneyinde ise Sivas ilçeleri bulunmaktadır. Sulusaray ilçesi Karasal iklimine sahiptir. Söz konusu olan ilçe tarım için elverişli alanları bulunmaktadır ve yatırım için uygun alanlar barındırmaktadır. Sulusaray İçesinin turizm noktaları da vardır. Ayrıca tarihi, doğal ve kültürel gezilecek yerleri de barındırmaktadır. Sulusaray ilçesi 2019 yılı TÜİK verilerine göre 7.598 nüfusa sahiptir.

Sulusaray İlçesi hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Sulusaray Yol Tarifi

Bulunduğunuz konumdan Sulusaray’a yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Sulusaray Yol Haritası

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Sulusaray’a yol güzergahı oluşturabilirsiniz.  

Sulusaray’a Nasıl Gidilir? Sulusaray Yol Tarifi

Sulusaray’a kara yolu, hava yolu ya da demir yolunu tercih ederek gidebilirsiniz. Karayolu ile özel aracınız veya kara yolu toplu taşıma araçları ile Sulusaray’a gelebilirsiniz. Sulusaray karayolu ile Tokat şehir merkezine 72 km, İstanbul’a yaklaşık 791 km, Ankara’ya yaklaşık 338 km, İzmir’den ise yaklaşık 941 km uzaklıktadır. Hava yolunu tercih edecek olursanız, bulunduğunuz şehrin havalimanından Tokat Şehir Merkezinde yer alan Tokat Havalimanı’na gidebilirsiniz. Tokat Havaalanından özel araçla ve ya toplu taşıma araçlarıyla Sulusaray ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz. Demir yolu ile ulaşımı tercih edecek olursanız TCDD seferleri sayesinde Tokat’a demiryolu üzerinden ulaşabilirsiniz. Tokat demiryolu istasyonlarından yine özel araçla ve ya toplu taşıma araçlarıyla Sulusaray ilçesine ulaşım sağlamanız mümkün olmaktadır.