İçeriğe geç

Samsun Terme Arası Kaç KM

Samsun Terme arası kaç km; yazımızda öncelikle Samsun ve Terme şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Samsun Terme arası kaç km? Samsun Terme arası kaç saat? Samsun Terme yol tarifi? Samsun Terme arası ne kadar yakıt gider? Sorularına yanıt vereceğiz.

Samsun ile Terme İlçesi Hakkında Genel Bilgiler

Samsun ili;

Karadeniz bölgesinde yer alan Samsun ilinin yüzölçümü yaklaşık 9,352km2’dir.Samsun ilinin coğrafi konumu ise 41° 16′ 46.9236” Kuzey ve 36° 20′ 9.8412” DoğuGPS koordinatlarıdır.

Terme ilçesi;

Karadeniz bölgesinde yer alan Termeilçesinin yüzölçümü yaklaşık 548km2dir.Terme ilçesinin coğrafi konumu ise 41° 12′ 31.1364” Kuzey ve 36° 58′ 19.3944” DoğuGPSkoordinatlarıdır.

Samsun Terme Arası Kaç KM

Samsun Terme arası mesafe karayolu ile yaklaşık 58 km’dir.

Samsun Terme Arası Kaç KM

Samsun Terme Arası Kaç Saat

Samsun Terme arası kaç saat; Samsun Terme arası mesafe karayolu ile yaklaşık 58 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 1 saatsürmektedir. Samsun Terme arası mesafe otobüs ile yaklaşık 2 saatsürmektedir.

Özel araç ile;

1 saat

Otobüs ile;

2saat

Samsun Terme Arası Ne Kadar Yakıt Gider

Samsun Terme arası mesafe karayolu ile yaklaşık 58 kilometre olup;

Dizel bir araç bu mesafede yaklaşık 4litre (100 km de 5,5 litre dizel yakıt yakan araç için hesaplanmıştır)

Benzinli bir araç ise yaklaşık 5 litre(100 km de 8 litre benzin yakıt yakan araç için hesaplanmıştır) yakıt tüketir.

Samsun Terme Arası Kaç KM ve Yol Tarifi

Samsun Terme arası yol tarifi için tıklayınız.

Bulunduğunuz konumdan Samsun’a yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Samsun’a yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Bulunduğunuz konumdan Terme’ye yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Terme’ye yol güzergahı oluşturabilirsiniz. 

Ülkemizdeki tüm şehirlerin; Arası kaç km, arası kaç saat sürer, yol tarifi, ilçeleri-mahalleleri, posta kodu, plaka kodu, alan kodu vb. tüm bilgilere www.sehirsorgula.com sitemizden ulaşabilirsiniz.