İçeriğe geç

Alucra Yol Tarifi

Giresun Alucra yol tarifi; yazımızda öncelikle Alucra şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Alucra’ya nasıl gidilir? Alucra yol tarifi? Alucra yol haritası? Alucra İlçeleri Yol Güzergahı? Sorularına yanıt vereceğiz.

Alucra İlçesi Hakkında

Karadeniz bölgesinde yer alan Giresun’un ilçesi olan Alucra, Giresun’un yerleşim yerlerinden biridir. Alucra İlçesi yüzölçümü yaklaşık olarak 1.138 km2’dir. Alucra ilçesinin rakımı ise 1.477 m olarak hesaplanmıştır. Alucra ilinin Kuzeyinde Yağlıdere ve Güce, doğusunda ise Gümüşhane, batısında Şebinkarahisar, Güneyinde ise Çamoluk ilçeleri bulunmaktadır. Alucra ilçesi Karadeniz iklimine sahiptir. Söz konusu olan ilçe tarım için elverişli alanları bulunmaktadır ve yatırım için uygun alanlar barındırmaktadır. Alucra İçesinin turizm noktaları da vardır. Ayrıca tarihi, doğal ve kültürel gezilecek yerleri de barındırmaktadır. Alucra ilçesi 2019 yılı TÜİK verilerine göre 10.253 nüfusa sahiptir.

Alucra İlçesi hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Alucra Yol Tarifi

Bulunduğunuz konumdan Alucra’ya yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Alucra Yol Haritası

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Alucra’ya yol güzergahı oluşturabilirsiniz.  

Alucra’ya Nasıl Gidilir? Alucra Yol Tarifi

Alucra’ya kara yolu tercih ederek gidebilirsiniz. Karayolu ile özel aracınız veya kara yolu toplu taşıma araçları ile Alucra’ya gelebilirsiniz. Alucra karayolu ile Giresun şehir merkezine 150 km, İstanbul’a yaklaşık 994 km, Ankara’ya yaklaşık 622 km, İzmir’den ise yaklaşık 1.346 km uzaklıktadır. Hava yolu ve Demir yolu ile ulaşımı yoktur.