İçeriğe geç

Söğüt Yol Tarifi

Bilecik Söğüt yol tarifi; yazımızda öncelikle Söğüt şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Söğüt’e nasıl gidilir? Söğüt yol tarifi? Söğüt yol haritası? Söğüt İlçeleri Yol Güzergahı? Sorularına yanıt vereceğiz.

Söğüt İlçesi Hakkında

Marmara bölgesinde yer alan Bilecik’in ilçesi olan Söğüt, Bilecik’in yerleşim yerlerinden biridir. Söğüt İlçesi yüzölçümü yaklaşık olarak 523 km2’dir. Söğüt ilçesinin rakımı ise 682 m olarak hesaplanmıştır. Söğüt ilinin Kuzeyinde Gölpazarı, doğusunda ise İnhisar, batısında Bilecik merkez ve Bozüyük, Güneyinde ise Eskişehir ilçeleri bulunmaktadır. Söğüt ilçesi Karasal iklimine sahiptir. Söz konusu olan ilçe tarım için elverişli alanları bulunmaktadır ve yatırım için uygun alanlar barındırmaktadır. Söğüt İçesinin turizm noktaları da vardır. Ayrıca tarihi, doğal ve kültürel gezilecek yerleri de barındırmaktadır. Söğüt ilçesi 2019 yılı TÜİK verilerine göre 18.167 nüfusa sahiptir.

Söğüt İlçesi hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Söğüt Yol Tarifi

Bulunduğunuz konumdan Söğüt’e yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Söğüt Yol Haritası

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Söğüt’e yol güzergahı oluşturabilirsiniz.  

Söğüt’e Nasıl Gidilir? Söğüt Yol Tarifi

Söğüt’e kara yolu ya da demir yolunu tercih ederek gidebilirsiniz. Karayolu ile özel aracınız veya kara yolu toplu taşıma araçları ile Söğüt’e gelebilirsiniz. Söğüt karayolu ile Bilecik şehir merkezine 34,9 km, İstanbul’a yaklaşık 227 km, Ankara’ya yaklaşık 285 km, İzmir’den ise yaklaşık 472 km uzaklıktadır. Hava yolunu ulaşımı yoktur. Demir yolu ile ulaşımı tercih edecek olursanız TCDD seferleri sayesinde Bilecik’e demiryolu üzerinden ulaşabilirsiniz. Bilecik demiryolu istasyonlarından yine özel araçla ve ya toplu taşıma araçlarıyla Söğüt ilçesine ulaşım sağlamanız mümkün olmaktadır.