İçeriğe geç

Bartın Merkez Yol Tarifi

Bartın Merkez yol tarifi; yazımızda öncelikle Bartın Merkez şehrimize ait kısa bilgiler mevcut olup ardından, Bartın Merkez’e nasıl gidilir? Bartın Merkez yol tarifi? Bartın Merkez yol haritası? Bartın Merkez İlçeleri Yol Güzergâhı? Sorularına yanıt vereceğiz.

Bartın Merkez İlçesi Hakkında

Karadeniz bölgesinde yer alan Bartın’ın ilçesi olan Bartın Merkez, Bartın’ın yerleşim yerlerinden biridir. Bartın Merkez İlçesi yüzölçümü yaklaşık olarak 1,091 km2’dir. Bartın Merkez ilçesinin rakımı ise 27 m olarak hesaplanmıştır. Bartın Merkez İlçesinin, Kuzeyinde, Amasra, Doğusunda, Kastamonu Batısında, Zonguldak Güneyinde, Ulus ilçeleri bulunmaktadır. Bartın Merkez ilçesi Karadeniz iklimine sahiptir. Söz konusu olan ilçe tarım için elverişli alanları bulunmaktadır ve yatırım için uygun alanlar barındırmaktadır. Bartın Merkez İçesinin turizm noktaları da vardır. Ayrıca tarihi, doğal ve kültürel gezilecek yerleri de barındırmaktadır. Bartın Merkez ilçesi 2019 yılı TÜİK verilerine göre 155,016 nüfusa sahiptir.

Bartın Merkez İlçesi hakkında daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Bartın Merkez Yol Tarifi

Bulunduğunuz konumdan Bartın Merkez’e yol tarifi oluşturmak için tıklayınız.

Bartın Merkez Yol Haritası

Harita sayesinde konuma tıklayıp yol tarifi butonuna tekrar tıkladığınızda bulunduğunuz konumdan veya seçeceğiniz başka bir konumdan Bartın Merkez’e yol güzergâhı oluşturabilirsiniz.  

Bartın Merkez’e Nasıl Gidilir? Bartın Merkez Yol Tarifi

Bartın Merkez’e kara yolu, havayolu ya da demir yolunu tercih ederek gidebilirsiniz. Karayolu ile özel aracınız veya kara yolu toplu taşıma araçları ile Bartın Merkez’e gelebilirsiniz. Bartın Merkez karayolu ile, İstanbul’a yaklaşık 441 km, Ankara’ya yaklaşık 291 km, İzmir’den ise yaklaşık 794 km uzaklıktadır. Bartın’a havayolu ulaşımı ve demiryolu ulaşımı bulunmamaktadır.